Kaffe är ett måste oavsett om du är i köket eller på arbetet

För de allra flesta av oss är kaffe något man har svårt att vara utan, många är mer eller mindre beroende av det till och med. Kaffe smakar för de flesta bäst när det är nybryggt och de flesta uppskattar riktigt kaffe som inte kommer från någon maskin oavsett om du är hemma i ditt eget kök eller på din arbetsplats.

coffee-queenEn riktigt kaffekokare

När man säger Coffee Queen så känner flesta igen namnet men kan inte placera riktigt vilken kaffebryggare det handlar om. Om man också berättar att det är den kaffebryggaren som finns på restauranger, arbetsplatser och liknande där man kan ha en full kanna ståendes ovanpå bryggaren så brukar man se att det blinkar till hos folk, då vet dom vilken det handlar om.

Coffee Queen har sina rötter i Spanien där den första kaffekokaren från tillverkaren såg dagens ljus runt 1965, precis när de stora turisthorderna började invadera landet. Restaurangerna behövde riktigt bra kaffekokare som fungerade väl och som kunde koka större mängder kaffe än vad dom var vana vid.

Med en Coffee Queen på din arbetsplats idag kan du vara helt säker på att du alltid har en trogen vän som brygger ”det svarta guldet” till dig när du dom mest behöver det. Det blir gott och både du och dina medarbetare är fortsatt nöjda med arbetsdagen.

Hos Wattväktarna kan du handla både kompletta kaffebryggare från Coffee Queen såväl som reservdelar och tillbehör om olyckan skulle vara framme, vet du inte vad det är du behöver så är dom snabba på att hjälpa till om du hör av dig till dom.

Kommentera